Strazbur angažovao Dragićevića

Izvor: MVP.rs, 16.Sep.2014, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strazbur angažovao Dragićevića

Krilni centar će imati priliku da se sa novim klubom domogne Evrolige.

Tadija Dragićević (28, 206) je pronašao angažman za narednu sezonu. Krilni centar će braniti boje Strazbura, koji će kroz kvalifikacije pokušati da se domogne Evrolige.

Prethodnu sezonu Dragićević je počeo u Anadolu Efesu, da bi se potom vratio u Crvenu zvezdu Telekom. U klubu u kojem je stekao ime i reputaciju nije mnogo igrao, a nije mu pošlo za rumom ni da se domogne titule prvaka Srbije koju crveno-beli čekaju već 16 godina.

(foto: ABA League)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Telekom Srbija

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

Tadija Dragićević potpisao za Strazbur

Izvor: Blic, 16.Sep.2014

Bivši košarkaš Crvene zvezde Telekom Tadija Dragićević novi je član Strazubura, ekipe koja će pokušati da se domogne Evrolige kroz kvalifikacije...Dragićević (28) je prošle sezone igrao 12 mečeva za crveno-bele u Evrokupu, prosečno postizavši 7,8 poena i ostvarujući 4,3 skoka za oko 20...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.