Tadija Dragićević potpisao za Strazbur

Izvor: Blic, 16.Sep.2014, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadija Dragićević potpisao za Strazbur

Bivši košarkaš Crvene zvezde Telekom Tadija Dragićević novi je član Strazubura, ekipe koja će pokušati da se domogne Evrolige kroz kvalifikacije.

Dragićević (28) je prošle sezone igrao 12 mečeva za crveno-bele u Evrokupu, prosečno postizavši 7,8 poena i ostvarujući 4,3 skoka za oko 20 minuta po utakmici.

On je u Zvezdu stigao u januaru, nakon što je minulu sezonu proveo u Efes Pilsenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Tokom karijere, Tadija Dragićević je igrao i za Mega vizuru, Virtus Romu, Albu iz Berlina, Anđeliko Bijelu i Azovmaš.

Put ka Evroligi Strazbur počinje 23. septembra utakmicom protiv VEF Rige iz Litvanije, a prebrodi li tog rivala, te pobednika meča Asvel - Ostende, a onda i u finalu najbolji tim iz četvorke Uniks - Stelmet, odnosno Hapoel Jerusalim - Nimburk, novi Dragićevićev klub će biti svrstan u evroligašku A grupu zajedno sa Realom, Efesom, Žalgirisem, Nižnjim i Dinamo Sasarijem.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.