Stoner ide u penziju

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Maj.2012, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoner ide u penziju

Australijski takmičar i aktuelni šampion sveta u Moto GP seriji Kejsi Stoner rekao je da će ne kraju sezone završiti karijeru iz „porodičnih razloga”.
On je svojy odluku saopštio na konferenciji za medije uoči trke za veliku nagradu Francuske.
Stoner, koji ima 27 godina, zabeležio je tokom nastupa u najjačem svetskom takmičenju motora 35 pobeda, a šampion sveta bio je 2007. sa Dukatijem i 2011. godine sa Hondom.
Kao pilot Honde on je prvoplasiran i u aktuelnom šampionatu pošto je na prve tri trke zabeležio dve pobede.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kejsi Stoner se iz porodičnih razloga povlači na kraju sezone

Izvor: Blic, 17.Maj.2012

Australijski motociklista i aktuelni šampion sveta u Moto GP seriji Kejsi Stoner rekao je da će ne kraju sezone završiti karijeru iz "porodičnih razloga". ..On je svoju odluku saopštio na konferenciji za medije uoči trke za veliku nagradu Francuske...Stoner koji ima 27 godina, zabeležio je tokom...

Nastavak na Blic...

Veliki šampion odlazi u penziju!

Izvor: Sportal.rs, 17.Maj.2012

Svetski šampion u Moto GP Kejsi Stoner odlučio je da se penzioniše na kraju sezone iz porodičnih razloga! Stoner je nedavno dobio kćerku i želi da se posveti roditeljskim obavezama.

Nastavak na Sportal.rs...

Stoner se povlači na kraju sezone.

Izvor: NaDlanu.com, 17.Maj.2012

LE MAN, 17. maja 2012. (Beta-AFP) - Australijski motociklista i aktuelni šampion sveta u Moto GP seriji Kejsi Stoner rekao je u četvrtak da će ne kraju sezone završiti karijeru iz "porodičnih razloga"... LE MAN, 17. maja 2012. (Beta-AFP) - Australijski motociklista i aktuelni šampion sveta u Moto...

Nastavak na NaDlanu.com...

Rosi: Voziću još dve godine

Izvor: Lajk.ba, 18.Maj.2012, 15:17

Istog dana kada je Kejsi Stoner objavio povlačenje na kraju sezone, Valentino Rosi rekao je da će ostati u Moto GP šampionatu još dve godine.

Nastavak na Lajk.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.