Stojanović i Knežević bez polufinala

Izvor: Studio B, 31.Jul.2013, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović i Knežević bez polufinala

Reprezentativci Srbije u plivanju Boris Stojanović i Bogdan Knežević nisu uspeli da se plasiraju u polufinale trke na 100, odnosno 200 metara, na prvenstvu sveta u Barseloni.

Stojanović je u kvalifikacijama zauzeo 41. mesto slobodnim stilom u vremenu 51,11 sekundi. Najbrže vreme u kvalifikacijama isplivao je Australijanac Džejms Magnusen - 47,71 sekundi.  

Reprezentativac Srbije u plivanju Bogdan Knežević nije uspeo da se plasira u polufinale trke na 200 metara >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << mešovito na prvenstvu sveta u Barseloni. On je u kvalifikacijama zauzeo 37. mesto u vremenu 2:03,72 minuta.

Najbolji rezultat ostvario je Mađar Laslo Čeh - 1:57,70 minuta.

 

 

 

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.