Šta mislite, ko je dao gol za Lokeren?

Izvor: Mondo, 14.Sep.2018, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta mislite, ko je dao gol za Lokeren?

Đorđe Jovanović…

U Partizanu nije bilo mesto za jednog od najtalentovanijih mladih srpskih napadača Đorđa Jovanovića. Kada je stupio u prvi tim "parnog valjka", kod trenera Marka Nikolića, mladi napadač je dobio šansu u tom trenutku shodnu iskustvu i godinama. Imao ih je 17 i nije imao šanse pored te sezone vrlo raspoloženih Leonarda i Uroša Đurđevića.

Đorđe Jovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << otišao iz Partizana

I pored male minutaže, mnogi su u Jovanoviću videli budućeg golgetera Partizana.

Ali, ljudi zaduženi za struku u Humskoj ulici, a u to vreme je glavni bio Miroslav Đukić, nisu tako razmišljali. Stizali su napadači iz drugih klubova, dok je Partizanovo dete bilo je skrajnuto. I pored toga što konkurencija ništa posebno nije delovala, niti donosila klubu na takmičarskom planu, Jovanović je ostao bez nove šanse.

"Parni valjak" je odlučio da ga proda ovog leta. Otišao je u Lokeren za mizernih 450.000 evra.

"Zahvalio bih se svim ljudima u klubu, svojim saigračima, svim trenerima počevši od mlađih kategorija pa do prvog tima, na ukazanoj šansi i na poverenju. Takođe bih se zahvalio Upravi kluba zato što su mi izašli u susret i pustili me da napravim novi korak u karijeri. Sada je vreme za novi klub i novo dokazivanje. Volim Partizan", poručio je 19-godišnji Jovanović, spakovao kofere i početkom avgusta se preselio u Belgiju.

U Župiler ligi prvu utakmicu protiv Sent Trudena presedeo je na klupi. Debitovao je u duelu sa Standardom iz Liježa, odigravši 22 minuta. Protiv Genta ga nije bilo u protokolu, a u narednom kolu igrao je samo minut protiv Beverena.

Danas je Jovanović prvi put bio starter i to u derbiju sa Klub Brižom. Bilo mu je potrebno osam minuta da zatrese mrežu. Lepo je pobegao čuvarima i idealan centaršut na "drugu stativu" spremio u mrežu.



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi start i odmah gol za Đoleta Jovanovića, ali... Briž stigao do pobede u 98. minutu sa penala (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Sep.2018

Lokeren neće biti zadovoljan porazom na gostovanju Klub Brižu od 2:1 (0:1), posebno jer je domaćin odlučujući gol dao u 98. minutu sa bele tačke. Međutim, biće zadovoljan Đorđe Jovanović na ličnom planu jer je postigao jedini gol za svoj tim u 8. minutu. Bio mu je ovo prvi start za Lokeren...

Nastavak na MozzartSport.com...

Partizan ga pustio za 450.000, on počeo da daje golove u Belgiji VIDEO

Izvor: B92, 15.Sep.2018, 13:43

Jedan od najtalentovanijih igrača Partizana Đorđe Jovanović dao je gol za Lokeren i pokazao da je Partizan pogrešio što ga se olako odrekao...Jovanović je prešao u Lokeren ovog avgusta za 450.000 evra, zaigrao kao starter u sedmom kolu protiv Briža u Župile ligi i posle samo osam minuta postigao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.