Šta će biti sa Milutinovim? Popović doneo odluku!

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2019, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta će biti sa Milutinovim? Popović doneo odluku!

Sparsi imaju draft prava na nekadašnjeg košarkaša Partizana.

Košarkaš Olimpijakosa Nikola Milutinov će i naredne sezone ostati u Olimpijakosu.

Srpski centar je dobio obaveštenje od San Antonija da im nije potreban ove godine.

Sparsi od 2015. godine imaju draft prava na nekadašnjeg košarkaša Partizana koji ulazi u poslednju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << godinu ugovora sa Pirejcima, pa će moći da promeni klub bez obeštećenja narednog leta.

CSKA je bio jedan od timova koji su želeli da vide Milutinova u svojim redovima, međutim od toga po svemu sudeći neće biti ništa jer su se Rusi odlučili za Kostu Kufosa.

Milutinov je prošle sezone bio jedan od najboljih centara Evrope i prosečno je beležio 11,7 poena, osam skokova i 1,5 asistencija po meču, za ukupan indeks od 20.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mbape čeka Nejmara za ponudu iz snova, rešenje rebusa je Bejl?

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2019, 08:35

Sigurno da bi se odlasku "Neja" najviše obradovao Mbape, jer ovu ponudu ne bi odbio niko....Pari Sen Žermen se plaši da bi narednog leta Siti mogao da zakuca na vrata i kupi Kilijana Mbapea koji želi da radi sa Gvardiolom-..Mladi igrač ima ugovor do 2022. ali je Leonardo već rekao, da ako ne želi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.