Smrt u gužvi na ulazu na stadion

Izvor: Mondo, 09.Sep.2018, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smrt u gužvi na ulazu na stadion

Najmanje jedna osoba je poginula, a 37 je povređeno danas prilikom guranja na ulazu na stadion u glavnom gradu Madagaskara Antananarivu pre početka utakmice reprezentacije.

Foto: MONDO/Bojan Jakovljević

Uoči duela Madagaskara i Senegala desila se tragedija prilikom ulaska na stadion.

"Došlo je do guranja ispred stadiona sa srmtnim ishodom. Jedna osoba je poginula, a ima i 37 povređenih", rekao je novinarima direktor bolnice Oliva Alen Rakoto. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Prema rečima očevidaca incident se desio na ulazu na stadion Mahamasina, gde je više hiljada gledalaca formiralo gomilu.

Jedna osoba je rekla za Frans pres da je njen ujak otišao da čeka u redu od osam ujutro i da je čula da su ga izgazili u metežu i da se sada nalazi u bolnici.

Dodala je da ne razume zašto je samo jedna kapija bila otvorena kada se radi o velikoj utakmici.

Reprezentacija Madagaskara trebalo je od 14.30 časova po lokalnom vremenu da se sastane sa Senegalom u okviru eliminacija za Afrički kup nacija 2019.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.