Skudeto u karantinu - Serija A neregularna?

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2020, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Skudeto u karantinu" - Serija A neregularna?

Dva različita stava, videćemo šta će se desiti tokom nedelje...

U Italiji se Korona virus brzo širi, odložene su četiri utakmice Serije A, problemi se množe, a posle Lombardije i Veneta, staće i Pijemont.

U opasnosti je da derbi 26. kola, možda i sezone između Juventusa i Intera bude odigran pred praznim tribinama. Po mnogima, to je jedino rešenje, mada je italijanski premijer rekao da se razmatra >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlaganje čitavog 26. kola.

Juventus jasno lobira za tu opciju, jer bi pred praznim "Alijancom" izgubio prednost u meču koji možda može da izbaci Inter iz bitke za titulu.

"Tutosport" piše da međutom Franko Kararo predsednik KONI kaže da se utakmice moraju igrati i to pred praznim tribinama.

Zbog toga su se pojavili ironični komentari "Skudeto u karantinu", međutim predsednik Olimpijskog Komiteta smatra da bi odlaganje praktično značilo neregularnost. To što bi timovi koji igraju kod kuće biti "kažnjeni" je kaže Kararo nesrećna okolnost.

On se zalaže da zbog sponzora čak i gledaoci koji nemaju "plati pa gledaj" sistem vide hajlajtse, odnosno snimke utakmica.

Videćemo šta će se dešavati, Juve gostuje u sredu u Lionu, taj meč će biti odigran pred navijačima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Konačno dobre vesti za Juve

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2020

Dok se iščekuju vesti u vezi sa odigravanjem Derbija Italije, vratio se napadač...Juventus pred sobom ima možda i ključnu nedelju koja bi mogla da odredi sezonu - idu Lionu, a potom dočekuju Inter u direktnom okršaju za titulu...Dok se čekaju odluke o odigravanju utakmica zbog korona virusa u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.