Simonović zvanično u Unikahi

Izvor: RTS, 24.Feb.2020, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simonović zvanično u Unikahi

Košarkaški reprezentativac Srbije Marko Simonović pojačao je redove španske Unikahe. Nekadašnji član Crene zvezde u Malagu stiže iz redova Cedevita-Olimpije.
Marko Simonović se iz ABA Lige seli u Endesu, pošto je postao novi član Unikahe.

Srpski reprezentativac u tim iz Malage dolazi iz redova Cedevita-Olimpije, a sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << novim klubom potpisao je ugovor do kraja tekuće sezone.
Simonović je tokom karijere nastupao za Lavove, Ergonom, Ostende, Hemofarm, Budućnost, Albu, Crvenu zvezdu, Po Ortez, Zenit i Cedevita-Olimpiju.
Unikaha je ove sezone osma u prvenstvu Španije, dok su se u Evrokupu plasirali u Top8 fazu takmičenja. 
Krilni košarkaš ima 33 godine, a u dresu reprezentacije Srbije je osvojio srebro na Olimpijskim igrama 2016. kao i na Svetskom prvenstvu 2014. godine.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.