Zvanično, Simonović stigao u Unikahu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2020, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično, Simonović stigao u Unikahu! (foto)

Iskusni košarkaš pronašao angažman u španskoj ACB ligi.

Reprezentativac Srbije Marko Simonović danas je i zvanično postao novi košarkaš Unikahe.

Klub iz Malage je potvrdio informaciju, doskorašnji član Cedevita Olimpije će ostati u Španiji do kraja sezone na koliko je i potpisan ugovor.

Simonović neće imati prava da učestvuje u Evrokupu pošto je rok za registraciju već prošao, pa će iskusni košarkaš nastupati samo u španskoj ACB ligi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Od 2019. je u dresu Cedevita Olimpije za koju je prosečno beležio 10,6 poena po meču, 3,9 skokova, a ovo će biti prvi angažman u Španiji za 33-godišnjeg Simonovića.

.@unicajaCB anuncia la llegada del serbio Marko Simonovic (@simke12) hasta final de temporada#MercadoACB pic.twitter.com/8X8CYGuT1O

— Liga Endesa (@ACBCOM) 24. фебруар 2020.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično: Marko Simonović u Unikahi!

Izvor: MozzartSport.com, 24.Feb.2020

Ono što se prethodnih dana moglo naslutiti sada je dobilo i potvrdu. Marko Simonović je novi košarkaš Unikahe, objavio je klub iz Malage na zvaničnom sajtu, uz informaciju da je ugovor potpisan do kraja sezone. Zapažena Simonovićeva izdanja u Cedevita Olimpiji nisu promakla čelnicima Unikahe,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.