Serija A: Poraz Milana pred derbi sa Interom!

Izvor: Sportal.rs, 19.Mar.2011, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A: Poraz Milana pred derbi sa Interom!

Veliki derbi italijanskog prvenstva protiv Intera u sledećem kolu, Milan će dočekati, poznato je, bez suspendovanog Zlatana Ibrahimovića, ali i bez opipljive prednosti koja nije "porasla" posle gostovanja Palermu! Sicilija i stadion "Renco Barbera" ponovo su bili ukleti za tim Masimilijana Alegrija, koji je doživeo četvrti uzastopni poraz na tom mestu, ovoga puta rezultatom 0:1 u 30.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Poraz Milana, minimalac Lacija

Izvor: Vesti-online.com, 20.Mar.2011, 00:53

U mečevima 29. kola Serije A, Lacio je bez većih problema minimalno slavio protiv neubedljive Ćezene, dok je vodeća ekipa italijanskog šampionata Milan poražena na gostovanju Palermu rezultatom 1:0..Domaćin je u Rimu igrao bolje, imao nekoliko sjajnih prilika, a raspoloženi Mauro Zarate je na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.