Izvor: MozzartSport.com, 23.Apr.2021, 15:08

Serbia open: Krajinović stao u četvrtfinalu

Beretini za samo 90-ak minuta savladao srpskog tenisera

Filip Krajinović nije mogao dalje od četvrtfinala turnira u Beogradu (ATP 250). Za nekih 90-ak minuta poražen je od Matea Beretinija 6:4, 6:4, koji će u borbi za finale igrati sa boljim iz duela Japanca Tara Denijela i Argentinca Federika Delbonisa.

(1.45) Delbonis - Taro (2.55)

Već u uvodnom gemu meča je Italijan lako oduzeo servis Krajinoviću koji se kod >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1:3 izborio za dvostruku priliku da uzvrati brejk. Međutim, propustio je obe, kao što je i u sledećem gemu na servis Beretinija propustio jiš jednu, pa je deseti teniser na ATP listi, ritinski prve prvi set kraju.

U drugom je bila nešto drugačija slika. Obojica tenisera su čuvali svoj servis do 3:3, ali onda je Krajinović olako dozvolio Beretiniju da napravi brejk bez izgubljenog poena.

(1.40) Karacev - Mađer (2.70)

Pokušao je srpski teniser u nastavku da se vrati u meč, posebno u desetom gemu. Stigao čak do tri brejk lopte i činilo se da je našao pravi ritam. Ali, zapravo to je bio početak kraja nadanja. Beretini je nanizao pet ustapnih poena, među kojima je poslednji bio za pobedu u meču...

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SERBIA OPEN: Italijan sa dva BREJKA slomio Krajinovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021

Srpski teniser završio učešće na turniru...Nije uspeo Filip Krajinović da se plasira u polufinale "Serbia opena", pošto je u dva seta eliminisan od Italijana Matee Beretinija rezultatom 0:2 (4:6, 4:6)...CSKA vodi protiv Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige sa 1:0, a večeras (19.00) će...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.