Šapić dobio dres od kapitena Mančester sitija FOTO

Izvor: B92, 13.Dec.2023, 11:14

Šapić dobio dres od kapitena Mančester sitija FOTO

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić sastao se sa svojim velikim prijateljem Manuelom Estijarteom.

Estijarte je jedan od najvećih svih vremena, koji je već skoro dve decenije prvi saradnik Pepa Gvardiole.

Tom prilikom Šapić je sinoć poželeo dobrodošlicu u naš grad i svim fudbalerima Mančester sitija i njihovim treneru Pepu Gvardioli, saopštio je Sekretarijat za informisanje.

U znak zahvalnosti, kapiten Mančester sitija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kajl Voker mu je poklonio dres sa potpisima svih fudbalera.

Nakon evociranja uspomena i sportskih razgovora uz čašu vina, poželeo im je puno uspeha u daljoj sezoni, te lep i prijatan boravak u Beogradu, kaže se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.