Izvor: MozzartSport.com, 10.Mar.2021, 21:20

Šansa koju je čekao Nemanja Radonjić

Stara dama bez Kunje i Kedire u Dortmundu

Herta je u prošlom kolu prekinula crnu seriju od devet mečeva bez pobede (dva remija uz čak sedam poraza) koja ju je dovela u zonu ispadanja. Berlincima sada sledi teško gostovanje u Dortmundu, a na njemu će biti lišeni usluga dvojice jako bitnih igrača: Mateusa Kunje i Samija Kedire.

Međutim, dobra vest za trenera Pala Dardaja je da se u tim vraća srpski reprezentativac Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Radonjić i da će konkurisati za tim. On je imao lakšu mišićnu povredu koju je zaradio u pretprošlom kolu protiv Volfzburga, pa je propustio poslednji meč protiv Augzburga.

Radonjić je juče odradio ceo trening Herte i očekuje se da bude fit za subotnji okršaj u Dortmundu. A povreda Mateusa Kunje implicira da će se Radonjić naći i u startnoj postavi berlinske Stare dame na Vestfalenu. Mateus Kunja i Dodi Lukebakio su startna krila Herte uz najisturenijeg Kšištofa Pjonteka i Radonjić je od dolaska iz Marselja uglavnom menjao nekog od njih trojice. Očekuje se da u subotu zauzme Kunjino mesto u startnih 11.

Srpski reprezentativac je poslednjeg dana zimskog prelaznog roka stigao u Hertu na pozajmicu iz Marselja i igrao na četiri meča od čega je tri puta ulazio sa klupe. Sada mu se otvara šansa da kao starter pokaže zašto ga je Herta dovela.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.