Izvor: RTS, 25.Nov.2020, 09:54

”Sakramento, hvala ti!”

Kada je postalo jasno da svoju karijeru nastavlja u redovima Atlante, Bogdan Bogdanović je na svom Instagram profilu objavio poruku zahvalnosti Sakramento kingsima.
”Kraljevi” su noćas ipak odlučili da ne izjednače ponudu koju je Bogdan dobio od Atlante (72 miliona dolara za četiri godine) i tako mu omoguće da promeni sredinu.

Kada se ova saga i definitivno završila, Bogdanović se svima u Sakramentu zahvalio putem Instagrama
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />”Hvala Sakramentu što me je dočekao sa toliko ljubavi na početku moje NBA karijere. Hvala vam što ste mi dozvolili da budem svoj i pružili priliku da sledim svoje snove. Hvala navijačima i gradu, što su me dočekali i podržavali sve vreme. Nedostajaće mi moji prijatelji, saigrači i jedna od najboljih baza navijača u NBA ligi. Hvala vam, vaš Bogi", napisao je Bogdan.
On je prethodne tri sezone nosio dres Kingsa i prosečno ubacivao 13,5 poena.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bogdan se oprostio od Kingsa: Hvala vam!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2020

Novi košarkaša Atlante Bogdan Bogdanović zahvalio se Sakramento Kingsima na svemu što su mu pružili u prethodne tri godine...Hoksi si su danas zvanično saopštili da je srpski bek njihov novi igrač..."Hvala vam mnogo što ste me dočekali sa toliko ljubavi da početku moje NBA karijere. Hvala...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.