Bogdan se oprostio od Kingsa: Hvala vam!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2020, 10:32

Bogdan se oprostio od Kingsa: Hvala vam!

Novi košarkaša Atlante Bogdan Bogdanović zahvalio se Sakramento Kingsima na svemu što su mu pružili u prethodne tri godine.

Hoksi si su danas zvanično saopštili da je srpski bek njihov novi igrač.

"Hvala vam mnogo što ste me dočekali sa toliko ljubavi da početku moje NBA karijere. Hvala vam što ste mi dozvolili da budem svoj i pružili mi priliku da sledim svoje snove", napisao je Bogdanović na Instagramu.

"Hvala navijačima i gradu što su me >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dočekali i podržavali sve vreme. Nedostajaće mi svi moji prijatelji, saigrači i jedna od najboljih baza navijača u NBA. Hvala vam", dodao je Bogdanović.

Prethodno je Bogdanoviću propao trejd u Milvoki, jer su Baksi i Kingsi pregovore počeli pre prelaznog roka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.