SUPERLIGA SRBIJE: Preokret Čuke sa igračem više

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 22:07

SUPERLIGA SRBIJE: Preokret Čuke sa igračem više

Meč 21. kola.

Fudbaleri Čukaričkog su posle preokreta u drugom poluvremenu savladali ekipu Železničara iz Pančeva sa 2:1 u meču 21. kola Superlige Srbije.

Kada je u 24. minutu kapitenu Železničara Aleksandru Đorđeviću pokazan direktan crveni karton činilo se da će Brđani lako stići do pobede.

Iako brojčano slabiji, gosti u 44. minutu stižu do vođstva koje im je doneo Dario Grgić svojim golom na asistenciju Stefana Hajdina.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tek u 74. minutu kapiten Marko Docić donosi izjednačenje Brđanima.

Domaći su žarko želeli i drugi gol, nastavili su sa napadima, a za preokret se pobrinuo Luka Stojanović, nekoliko minuta pošto je zamenio Samboa Sisoka.

Igrao se 87. minut meča, Mitar Ergelaš je probio po desnoj strani, centrirao u kazneni prostor, gde je Stojanović odlično reagovao i smestio loptu u mrežu za preokret i pobedu od 2:1.

SUPERLIGA SRBIJE, 21 kolo

Subota:

Novi Pazar - Crvena zvezda 0:3 (0:2)

Partizan - IMT 5:2 (2:0)

Čukarički - Železničar Pančevo 2:1 (0:1)

Nedelja:

Radnički 1923 - Vojvodina (13)

Spartak Subotica - Mladost (15)

Radnički - Javor (17)

TSC - Radnik (17)

Ponedeljak:

Voždovac - Napredak (17)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.