STRAŠNO: Proslavljeni reprezentativac OPTUŽEN za UBISTVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 23:59

STRAŠNO: Proslavljeni reprezentativac OPTUŽEN za UBISTVO!

Preti mu višegodišnja robija.

Proslavljeni golman reprezentacije Argentine Pablo Kavaljero (46) optužen je za ubistvo! Legendarni čuvar mreže Gaučosa je svojim automobilom usmrtio 57-godišnjaka i za to će odgovarati pred sudom.

Strašni incident se dogodio, kada se bivši čuvar mreže vraćao sa meča argentinskih rivala Veleza, čiji je sportski direktor, i Argentinos juniorsa. Ako se dokaže da je kriv, Kavaljeru preti višegodišnja zatvorska kazna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
El ex portero de la Selección Argentina, Pablo Cavallero, ha sido imputado de homicidio culposo en Argentina tras atropellar y matar a un hombre.https://t.co/OyvGaXwLZE

— Debate (@ELDEBATE) February 27, 2021

Podsetimo, Pablo je niz godina bio "jedinica" selekcije Gaučosa, za koju je upisao 26 nastupa. Golmansku karijeru je počeo u Velez Sarfildu, a stajao je na golu španskih Espanjola, Selte, Levantea i urugvajskog Penjarola.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LEGENDA GAUČOSA OPTUŽENA ZA UBISTVO: Argentincu preti višegodišnja zatvorska kazna!

Izvor: HotSport.rs, 28.Feb.2021, 13:15

Neverovatna vest stiže iz Argentine!. The post LEGENDA GAUČOSA OPTUŽENA ZA UBISTVO: Argentincu preti višegodišnja zatvorska kazna! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

Nekadašnji argentinski golman optužen za ubistvo

Izvor: B92, 28.Feb.2021

Bivši argentinski golman Pablo Kavaljero (46) tereti se za izazivanje saobraćajne nesreće prilikom koje je poginuo jedan 57-godišnjak...Kako se navodi, on je svojim automobilom tu osobu usmrtio kada se vraća sa jedne utakmice Veleza, u kojem radi kao sportski direktor...Njemu preti višegodišnja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.