Izvor: HotSport.rs, 02.Dec.2015, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTRAJK: Reprezentativci Venecuele traže ostavke čelnika Saveza, prete odlaskom iz tima

Čak 15 članova nacionalnog fudbalskog tima Venecuele stupilo je u štrajk i preti da će istupiti iz dresa sa državnim grbom ukoliko čelnici Fudlbaskog saveza Venecuele ne podnesu ostavke.

Reprezentativci Venecuele su se javnosti obratili otvorenim pismom u kojem traže ostavke lidera FS Venecuele.
Oni su optužili privremenog predsednika SavezaLaureana Gonzalesa za zlostavljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i klevetu zbog nedavnih tvrdnji da su se pojedini igrači udružili da svrgnu selektora Noela Sanvisentea.
– Prihvatamo kritike za naše nastupe i kao ekipa smo odgovorni za rezultate ali nikako nećemo prihvatiti optužbe da pripremamo akciju da oteramo selektora. Uznemireni smo i razočarani nedostatkom podrške od stručnog štaba po pitanju ovih otpužbi – stoji u otovrenom pismu.
Među potpisnicima pisma su fudbaler Đenove Tomas Rinkon i napadač Vest Bromvič Albiona Salomon Rondon. Fudbalski savez Venecuele se još nije oglasio nakon ovoga.
Gonzales je preuzeo Savez u maju, kada je dugogodišnji predsednk Rafael Eskivel uhapšen u Švajcarskoj u sklopu istrage američkih i švajcarskih vlasti o korupciji u FIFA.
Reprezentacija Venecuele je izgubila prve četiri utakmice u južnoameričkim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine i jedina je bez bodova u grupi. 
The post ŠTRAJK: Reprezentativci Venecuele traže ostavke čelnika Saveza, prete odlaskom iz tima appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.