STIGAO JE KAO ZAMENA ZA RONALDA: Real i Azar raskinuli saradnju

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023, 21:53

STIGAO JE KAO ZAMENA ZA RONALDA: Real i Azar raskinuli saradnju

Belgijanac napustio Madriđane.

Belgijski fudbaler Eden Azar napustiće redove madridskog Reala - saopštio je klub.

Stigao je u prestonicu Španije 2019. godine kao najbolji krilni igrač sveta, ali nije ispunio ni jedan posto od onoga što se očekivalo. U Čelsiju je proveo sedam godina i bio apsolutni motor Plavaca, ali je odlazak u Madrid bio totalni fijasko, gde je stigao kao zamena za Kristijana Ronalda.

Povodom odlaska fudbalera, oglasio se Real >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Madrid saopštenjem

- Eden Azar je deo našeg kluba četiri godine, tokom kojih je osvojio osam trofeja, jednu Ligu šampiona, Klupski svetski kup, Superkup Evrope, dva prvenstva u la Ligi, pehar Kupa kralja i dva španska Superkupa. Real želi da izrazi svoju privrženost Edenu Azaru i poželi njemu i njegovoj porodici sve najbolje ubuduće - stoji u saopštenju Reala.

Azar je za Madriđane odigrao ukupno 76 utakmica u svim takmičenjima na kojima je postigao sedam golova.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Naomi Broudi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.