Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2020, 12:55

ŠTA SE ON SAD MEŠA? I potpredsednik FIFA drži predavanje Đokoviću

Nepotrebno.

Odavno neka izjava vrhunskog sportiste nije dovela do toliko reakcija na globalnom nivou kao što je bila objava Novaka Đokovića da nije pristalica vakcinisanja protiv korona virusa.

Najbolji teniser sveta je kasnije ublažio stav, ali su mu se na “grbaču” nakačili i znani i neznani.

U polemiku se uključio i potpredsednik FIFA Viktor Montaljani, inače kanadski biznismen.

- Novak je bio protiv vakcinacije? Možda će imati problema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog toga. Pretpostavimo da se sa njim ne vakcinišemo i onda odemo u zemlju koja zahteva dokument koji potvrđuje da smo vakcinisani kada prelazimo granicu... Oni nas jednostavno neće pustiti u tu zemlju i moraćemo da se vratimo kući. To je ozbiljan problem, ali ne bi trebalo da ga rešavaju sportski radnici ili teniseri, već političari - istakao je Montaljani.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.