Roj Kin ima rešenje za spas Junajteda!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roj Kin ima rešenje za spas Junajteda!

Irac je bio najglasniji na kraju utakmice.

Jučerašnji derbi na "Old Trafordu" nije bio na nivou koji smo očekivali, najveća utakmica na Ostrvu završena je nerešenim ishodom, pogađali su Rašford i Lalana.

Liverpulu je prekinuta maksimalna serija dok je ovo veoma važan bod Junajtedu pošto su dokazali da mogu igrati sa liderom prvenstva koji je po nekim kladionicama bio izraziti favorit na jučerašnjem meču.

Roj Kin je jedan od glasnijih analitičara >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << modernog fudbala, deluje da je Irac isti i na terenu i van. Juče je prokomentarisao događaje pre "rata" koji su po njemu nedopustivi, a onda je usledio i savet za Junajtedove muke u napadu.

"Veoma lako, dovedite Harija Kejna iz Totenhema. Oni su u haosu, dovedite ga. To bi trebao Junajted da radi, da ide po najbolje. Uvek su tako radili", izjavo je Irac na Skaj Sportu.

Ostaje da se vidi da li novonastala situacija u Totenhemu može kulminirati gubitkom kapitena, Poketinovi "pevci" već neko vreme ne znaju za pobedu, a sam Kejn je u par navrata izjavio kako  želi bitku za trofeje.

Totenhem nije uspeo da mu pruži to do sad, da li bi to mogao na "Teatru snova"?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.