Megvajer košta 90 miliona? Na selu sam video trojicu takvih...

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Megvajer košta 90 miliona? Na selu sam video trojicu takvih..."

Holanđanin oštar.

Veliki derbi na "Old Trafordu" između Mančester Junajteda i Liverpula uvek privlači dosta pažnje, analitičari se utrkuju ko će da bolju procenu ili makar onu koja će privući najviše pažnje.

Utakmica se završila nerešenim ishodom, Rašford i Lalana su postigli po gol, a dobar posao u odbrani je odradio Hari Megvajer.

Bivši igrač Lestera se pre meča našao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na udaru Rafaela van de Varta, bivši igrač Totenhema i Real Madrida nije imao reči hvale za najskupljeg defanzivca današnjice.

"Kada gledam amaterski seoski klub nedeljom mogu da vidim tri igrača koji igraju isto kao i on. Možda je ovo budalasto reći, ali on svakako neće čuti. Pričamo o igraču koji vredi devedeset miliona evra, ako Megvajer toliko vredi onda Van Dajk vredi trista!", izjavio je Holanđanin za ondašnje medije.

Ipak Hari Megvajer je imao dobar nastup večeras, reprezentativac Engleske je zabeležio i deset "čišćenja" duplo više od narednog, pa i svog defanzivnog rivala sa druge strane terena.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klop može pobediti svakog osim Solskjera!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019

Nemac bez trijumfa nad Norvežaninom...Veliki derbi na "Old Trafordu" je završen nerešenim rezultatom, Rašford i Lalana su pogađali za svoje timove, nema sumnje da se ovom ishodu najviše reaguje Gvardiola koji polako smanjuje zaostatak u odnosu na Liverpul. Inače ovo je drugi susret Klopa i Norvežanina,...

Nastavak na Sportske.net...

Roj Kin ima rešenje za spas Junajteda!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019

Irac je bio najglasniji na kraju utakmice...Jučerašnji derbi na "Old Trafordu" nije bio na nivou koji smo očekivali, najveća utakmica na Ostrvu završena je nerešenim ishodom, pogađali su Rašford i Lalana...Liverpulu je prekinuta maksimalna serija dok je ovo veoma važan bod Junajtedu pošto su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.