Tako blizu a tako daleko, Gvardiola ostao nedodirljiv!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tako blizu a tako daleko, Gvardiola ostao nedodirljiv!

Katalonski stručnjak "slavi" večerašnji remi.

Iščekivani duel Mančester Junajteda i Liverpula i nije toliko opravdao očekivanja. Solskjerovi puleni su poveli golom Rašforda, da bi Lalana doneo bod "redsima" kao džoker sa klupe. Nerešeni ishod ostavlja Liverpul na vrhu tabele, ali je Pepov Siti sve bliži.

Ono što može dodatno da boli Klopa jeste što večerašnjim nerešenim ishodom nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uspeo makar da izjednači rekord Pepa u Premijer ligi.

Bivši trener Barselone i Bajern Minhena drži rekord za najviše dobijenih utakmica u nizu u najjačoj ligi u Evropi, čak osamnaest. Klop je pred večerašnji meč imao sedamanest, ali ga je Solskjerov Junajted ostavio praznih ruku kada je u pitanju dostizanje ovog podviga.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Megvajer košta 90 miliona? Na selu sam video trojicu takvih..."

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019

Holanđanin oštar...Veliki derbi na "Old Trafordu" između Mančester Junajteda i Liverpula uvek privlači dosta pažnje, analitičari se utrkuju ko će da bolju procenu ili makar onu koja će privući najviše pažnje...Utakmica se završila nerešenim ishodom, Rašford i Lalana su postigli po gol,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.