Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2021, 02:52

Riverova trka sa vremenom: Hoće li Galjardo imati 11 igrača za Fluminense?

Na Monumentalu strahuju od dodatnog proširenja zaraze

Pojavili su se novi slučajevi zaraze virusom korona u River Plejtu. Tim sa Monumentala trenutno nema 11 igrača sposobnih da istrče na teren, a nove žrtve su Fabricio Anđileri i Hose Paradela.

Sveo se igrački kadar River Plejta na devetoricu Spartanaca uoči utakmice sa Fluminenseom u Kopa Libertadoresu. Virus >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << korona napravio je haos Milionerima, a Marselo Galjardo pocupkuje pred svako testiranje.

Vezista Enco Perez bio je primoran da protiv santa Fea stane na gol i odlično je odradio posao. River je dobio taj meč (2:1) iako je u protokolu imao samo 11 igrača posle kobnog Superklasika sa Bokom Juniors. River je za utakmicu sa kolumbijskim predstavnikom u najjačem takmičenju na tlu Južne Amerike uspeo da se skrpi, ali je veliko pitanje da li će imati dovoljno igrača za meč u utorak.

U ovom trenutku su zdravi samo Enco Perez, Tomas Lekanda, Džonatan Majdana, Hektor Martinez, Milton Kasko, Horhe Karaskal, Felipe Penja, Hulijan Alvarez i Augustin Fontana. Novo testiranje River će obaviti u ponedeljak, neposredno uoči meča sa Fluminenseom, koji bi trebalo da se odigra u utorak, i tek tada će Marselo Galjardo znati na čemu je.

Sve fudbalske aktivnosti su Argentini suspendovane na devet dana, visokorizični regioni se zatvaraju zbog povećanog broja obolelih, ali se suspenzija fudbala ne odnosi na utakmice koje će se igrati u Kupu Libertadores iduće nedelje, što u ovoj situaciji River Plejtu nikako ne ide na ruku.

Nadaju se u taboru Milionera da će u ponedeljak makar dvojica igrača dobiti negativan test i da će među njima biti jedan od četvorice golmana, u suprotnom će Enzo Perez opet morati da navuče rukavice i stane među stative. Naravno, pod uslovom da River Plejt uopšte bude imao dovoljno igrača.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.