Real nudi za Nejmara 350 miliona

Izvor: RTS, 09.Mar.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real nudi za Nejmara 350 miliona

Real Madrid spreman je da obori rekordan transfer i za 350 miliona evra dovede najboljeg fudbalera Pari Sen Žermena Brazilca Nejmara, piše španski Sport.
Pored rekordne sume, kraljevski klub hoće da učini Nejmara najplaćenijim igračem današnjice sa neto platom od 45 miliona evra, čime bi nadmašio bivšeg saigrača iz Barselone Lionela Mesija.

U Realu su procenili da je dovođenje Nejmara >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << realnije nego druge zvezde PSŽ-a Kilijana Mbapea, koji bi radije da ostane u domovini.
Real bi novi tim na leto gradio oko Nejmara, posle očajne sezone i ispadanja od Ajaksa u osmini finala Lige šampiona.
Nejmar, trenutno odsutan zbog povrede stopala, ako pređe u Real, vratio bi se u Španiju posle samo dve godine od sadašnjeg rekordnog transfera iz Barselone u PSŽ za 222 miliona.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.