Raiola: Baloteli kao Mona Liza

Izvor: B92, 05.Dec.2012, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raiola: Baloteli kao Mona Liza

Menadžer Marija Balotelija, Mino Raiola, rekao je da bi transfer ovog igrača koštao koliko i kupovina Leonardove "Mona Lize".

Mediji u Engleskoj i Italiji već nekoliko nedelja spekulišu o mogućnosti da fudbaler Mančester sitija pređe u redove Milana.

"Baloteli košta kao Mona Liza. Ne postoji klub u Italiji koji u ovom trenutku može da realizuje ovakav transfer", kazao je Raiola italijanskim medijima.

Poslednji put vrednost "Mona Lize" procenjena je 1962. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine na 62 miliona funti. Danas bi, računajući inflaciju, njena vrednost iznosila čak 477 miliona funti.

"Uostalom, uprava Sitija i ne želi da proda Balotelija", dodao je Raiola.

Ove sezone Baloteli je za Siti odigrao 15 utakmica i postigao tri pogotka. Prošle sezone italijanski reprezentativac bio je jedan od najzaslužnijih što je Siti osvojio titulu prvaka Engleske.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.