Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2021, 00:39

REZZIME DANA (subota): Tobždije i Inter ispravan odabir

Pogledajte ko vam je 27. novembra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

ARSENAL - NJUKASL (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:0

Arsenal je svoju šansu da udavi Svrake >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iskoristio. Poslednji tim prvenstva se držao prvo poluvreme, ali je za desetak minuta u drugom delu položio oružje. Tobdžije su poslale dva đuleta iza gola Dubravke i vratile se na pobednički put sa kojih ih je sklonio Liverpul u prethodnom kolu – 2:0.

Opširnije OVDE.

VENECIJA - INTER (tip 2, kvota 1,43) - rezultat 0:2

Ako ćemo po tabeli tri boda nisu dolazila u pitanje. Ali ako ćemo prema iskustvu, recimo Rome, od pre nekoliko nedelja, onda je Inter na stadionu Pjerluiđi Penco odradio ozbiljan posao i nastavio u šampionskom ritmu - da dobija sve što mora da se dobije. Jer to je najsigurniji i bez sumnje najkraći put do odbrane trona. Venecija je pružila pristojan otpor, međutim za razliku od utakmice sa Vučicom (3:2) nije uspela da ostvari ništa više od časnog poraza - 0:2.

Opširnije OVDE.

BAJERN - BILEFELD (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 1:0

Muka velika, ali velika su i tri boda. Čudno će možda zvučati ako se u obzir uzme da je Bajern igrao protiv Arminije, pa još kod kuće, međutim podatak da ga ta pobeda vraća na prvo mesto i omogućava nešto ležerniju nedelju pred Klasiker - onda je sve jasno. Jedna jedina lopta završila je iza leža vrlo dobrog Stefana Ortege (1:0), tamo ju je poslao Liroj Sane i upravo je taj trenutak iz 71. minuta praktično jedino vredno pažnje sa ovog susreta.

Opširnije OVDE.

VILJAREAL - BARSELONA (tip 2, kvota 2,80) - 1:3

U Kataloniji mogu da odahnu posle večerašnjeg trijumfa iz više razloga - Barselona je vezala drugu ligašku pobedu, što nije učinila još nijednom od početka sezone, a postigla je više od jednog gola u trenerskom mandatu Ćavija Ernandeza – 3:1 (0:0). Ali, Barselona i te kako može da zahvali protivniku na raspletu u poslednjih nekoliko minuta.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

NICA - MEC (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 0:1

Vrlo, vrlo, vrlo loš meč Nice. Deluje da joj u poslednje vreme ne cveta cveće, a potvrda svega došla je u meču protiv fenjeraša Meca. Gosti su došli, odigrali hrabro i nose kući ceo plen - 0:1 (0:1). Mogla je Nica sa tri boda da se odmakne od Rena i Lansa koji su na 25 bodova, ali je ovako ostala na 26 i pružila je konkurentima realnu šansu da je preteknu.

Opširnije OVDE.

BEŠIKTAŠ - GIRESUN (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 0:4

Našao se Bešiktaš pred imperativom pobede, a zapravo je doživeo (novu) katastrofu! Dočekali su crno-beli Giresun i uspeli da izgube sa 0:4 (0:1). Sigurno će navijači Bešiktaša biti besni posle ovakvog ishoda... Tražiće se "glave", a ako može bilo kakva olakšavajuća okolnost da se izvuče po Bešiktaš to je da je rano ostao sa igračem manje, i da je jedan od četiri gola gostiju došao sa bele tačke. Ali, slaba je to vajda.

Opširnije OVDE.

VALENSIJA - RAJO VALJEKANO (tip 1, kvota 2,10) - 1:1

Više niko nije siguran kada mu je protivnik Rajo Valjekano! Valensija je na Mestalji drhtala do poslednjeg sudijskog zvižduka i na kraju umalo ostala i bez tog jednog osvojenog boda – 1:1 (1:0). Simpatična ekipa iz Madrida je u 84. minutu propustila zlatnu priliku da odnese ceo plen kući, ali Andres Martin očigledno nije očekivao loptu koju mu je poslao Alvaro Garsija iako su praktično bili sami pred Jasperom Silesenom.

Opširnije OVDE.

LIL - NANT (tip 1, kvota 1,75) - 1:1

Lil je sredinom nedelje trijumfom nad Slacburgom iskočio na čelo grupe G Lige šampiona. Dok se uoči poslednje runde nada plasmanu u nokaut fazu, u Ligi 1 u kojoj brani trofej, nastavlja sa bledim izdanjima. Na stadionu Pjer Moro gostovao je Nant, Doge su vodile, ispustile prednost, a onda u finišu utakmice sa bele tačke propustile priliku da osvoje sva tri boda - 1:1.

Opširnije OVDE.

BRAJTON - LIDS (tip 1, kvota 2,20) - 0:0

Koliko je efikasno bilo na Enfildu, toliko su poslednje dve utakmice dana u Premijer ligi ostale bez golova. Uzbuđenja jeste bilo, pogotovo na Ameksu gde je Brajton dočekao Lids, ali na kraju ekipa Marsela Bijelse može da bude prezadovoljna jednim bodom i pre svega što je ostalo 0:0.

Opširnije OVDE.

MAJORKA - HETAFE (tip 1, kvota 2,40) - 0:0

Posle katastrofalnog starta u Primeri i sedam uzastopnih poraza, fudbaleri Hetafea su popravili formu. Na gostovanju Majorki odigrali su bez golova. Nije baš to rezultat kojim će biti zadovoljni neutralni ljubitelji fudbala. A neće biti zadovoljni ni oni koji su igrali keca.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Konačno i Barselona ispunila očekivanja

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2021

Pogledajte ko vam je 27. novembra doneo novac, a ko prodao..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...Evo kako ste prošli u subotu:..ZAOKRUŽENO..ARSENAL...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.