RASTANAK POSLE SAMO ČETIRI MESECA: Luković napustio Zadar

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2021, 20:42

RASTANAK POSLE SAMO ČETIRI MESECA: Luković napustio Zadar

Sporazumni raskid ugovora.

Košarkaški klub Zadar i nekadašnji igrač Partizana Uroš Luković danas su zvanično raskinuli saradnju, saopšteno je iz hrvatskog kluba.

Do prekida saradnje je došlo posle nepuna četiri meseca, a bivši član FMP-a, Partizana i Mornara je za Zadar prosečno u ABA ligi postizao osam poena uz tri uhvaćene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lopte.

Uroš Luković više nije igrač Zadra!

Ovim putem klub se zahvaljuje Urošu na svemu što je pružio klubu tijekom svog boravka u Zadru, te mu želimo svu sreću u nastavku karijere #IgrajZadre 🔵⚪️ pic.twitter.com/7RmAZE6HIA

— KK Zadar (@kkzadar) November 30, 2021

 - Ovim putem klub zahvaljuje Urošu na svemu što je pružio klubu tokom ovog vremenskog perioda, te mu želimo svu sreću u nastavku karijere - naveo je Zadar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.