Protiv Italije uvek igramo dobro

Izvor: Beta, 09.Sep.2014, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protiv Italije uvek igramo dobro

BEOGRAD, 9. septembra 2014. (Beta) - Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je u utorak da njegovu ekipu "čeka pakao" u novoj grupi na Svetskom prvenstvu u Poljskoj.

Odbojkaši Srbije plasirali su se u drugu fazu Svetskog prvenstva u Poljskoj i igraće u novoformiranoj Grupi E sa domaćinom takmičenja, Fancuskom, Iranom, SAD, Argentinom, Italijom i Australijom.

Srbija sutra >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << od 16.30 u Lodju igra protiv Italije.

"Ohrabrujuće za nas je to da protiv Italije uvek igramo dobro na velikim takmičenjima. Videćemo za koliko će to biti dovoljno. Nadam se da će biti bolje nego protiv Poljske i Australije. Očekujem težak meč, čeka nas pakao ove grupe, pošto su ekipe sa kojima smo se ukrstili znatno kvalitetnije od nas", rekao je Kolaković.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.