Prosinečki dobio ponudu iz Makedonije

Izvor: Sportal.rs, 02.Sep.2014, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki dobio ponudu iz Makedonije

Robert Prosinečki ima ponudu da vodi još jedan klub sa Balkana. Posle Crvene zvezde mogao bi da sedne i na klupu Škendije iz Tetova. Kako prenosi makedonski Sport Prosinečkom je ponuđena godišnja plata od 150.000 evra, što je za tamošnje uslove ogromna zarada. Međutim, za kompaniju "Ekolog" koja je sponzor Škendije ova suma ne predstavlja problem. Nekadašnjem igraču i treneru Zvezde dat je rok od 24 sata >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << da se izjasni.

Prosinečki je posle završetka igračke karijere bio pomoćnik u stručnom štabu hrvatske reprezentacije, a kasnije i trener u Zvezdi i Kajzeriju. Tokom bogate igračke karijere bio je član Dinama, Zvezde, Real Madrida, Ovijeda, Barselone, Sevilje, Hrvatskog dragovoljca, Standarda, Portsmuta, Olimpije i Zagreba. Igrao je i za reprezentacije SFR Jugoslavije i Hrvatske.

Podsetimo, Škendija je pre tri godine igrala protiv Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona. U dva meča bilo je 5:0 za beogradske crno-bele. Trenutno, klub iz Tetova je na petom mestu u Makedoniji. Posle šest kola u najboljoj tamošnjoj ligi koja ima deset klubova ima učinak 2-2-2.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.