Posle Podolskog, Inter dovodi i Lukaša Leivu?

Izvor: Blic, 03.Jan.2015, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle Podolskog, Inter dovodi i Lukaša Leivu?

Roberto Manćini nastavlja da dovodi igrače u Inter, a posle Lukasa Podolskog sledeća meta "nerazura" je Lukaš Leiva.

Podolski je stigao u milanski klub u petak uveče, igraće za njega do kraja sezone kao pozajmljeni fudbaler Arsenala, a Manćini je već stupio u kontakte sa Liverpulom oko dovođenja Leive.

Brazilca je jako želeo Napoli ovog leta, a kako prenosi italijanski "Skaj Sport", i Leivu bi Inter da dovede na šestomesečnu poziciju.

Druga opcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za novajliju u Interovom veznom redu je Lasana Dijara, koji se trenutno nalazi u pravnim problemima sa moskovskom Lokomotivom, što mu otežava situaciju oko eventualnog transfera.

Leiva, 27-godišnji zadnji vezni koji je 24 puta igrao za reprezentaciju Brazila, u Liverpulu je od 2007, a ove sezone je nastupio 17 puta za "crvene" sa Enfilda, u koje je stigao iz Gremija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Inter nastavlja da pojačava redove

Izvor: TV Arena Sport, 03.Jan.2015

Roberto Manćini nastavlja da pojačava redove Intera, a nakon Lukasa Podolskog na meti je Lukaš Leiva iz Liverpula...Podolski je stigao u milanski klub u petak uveče, igraće za njega do kraja sezone kao pozajmljeni fudbaler Arsenala...Leiva, 27-godišnji zadnji vezni koji je 24 puta igrao za reprezentaciju...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.