Poruka za Maradonu i od Pelea

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2020, 20:40

Poruka za Maradonu i od Pelea

Nisu bili u najboljim odnosima, ali je Pele uputio reči nakon smrti Maradone.

Mnogi su godinama postavljali samo jedno pitanje, da li je bolji Dijego Armando Maradona ili Pele.

Danas je sve potresla smrt Dijega Armanda Maradone, a tim povodom se oglasio upravo - Pele.



"Kakve tužne vesti. Izgubio sam velikog prijatelja, a svet je izgubio legendu. Toliko je stvari ostalo da se kaže, ali za sada nadam se da će Bog dati snage članovima njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << porodice.







Nadam se da ćemo jednog dana igrati fudbal zajedno na nebu”, napisao je Pele.

Edson Arantes Do Nasimento Pele ima 80 godina, imao je i on problema sa zdravljem prethodnih godina, ali je sada u dobrom stanju.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maradona, narodni šampion kojeg je samo Dijego mogao da dribla

Izvor: RTS, 25.Nov.2020

Kada je Fifa pravila izbor za najboljeg igrača veka, narod je glasao za Maradonu, a onda je formiran nekakav komitet koji su činili sportski radnici i novinari i oni su izglasali Pelea. Pele je tako podelio tu titulu sa Maradonom, kad je već nije mogao dobiti na glasanju. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.