Poraz Radničkog u Zagrebu

Izvor: B92, 21.Nov.2010, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Radničkog u Zagrebu

Košarkaši Radničkog izgubili su u Zagrebu od Cibone sa 88:82, u osmom kolu regionalnog NLB šampionata.

Timu Miroslava Nikolića to je bio peti poraz, dok je Cibona zabeležila četvrtu pobedu.

Radnički je u Zagrebu imao do samog kraja meča aktivan rezultat, ali nije uspeo da prelomi i pobedi. Najefikasniji u poraženom sastavu je bio Majkl Li sa 23 poena. Vladan Vukosavljević je dodao 15, a Miljan Rakić 14 poena.

Čak šest košarkaša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Cibone duel je završilo sa dvocifrenim brojem poena, a najbolji je bio Bojan Bogdanović sa 18. Pašalić je postigao 16, Džonson 15, Stipčević 13, a Radošević i Vrbanac po 10 poena.

Kragujevčani su veoma loše otvorili duel u ’Memorijalnom centru Dražen Petrović’, pa su do kraja meča jurili minus. Cibona je prvi kvartal dobila sa plus 12 (26:14), i to je, kako se ispostavilo, bilos asvim dovoljno za trijumf.

Najbliži preokretu Radnički je bio u 37. minutu kada je poenima Lija prišao na samo poen zaostatka (75:74). Međutim, Cibona je tada odgovorila serijom 6-0 i Radnički do kraja nije uspeo da se vrati.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.