Popović: Građevinarima potrebna Kancelarija za saradnju sa Rusijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2016, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Građevinarima potrebna Kancelarija za saradnju sa Rusijom

Predsednik Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović izjavio je danas u Niškoj Banji da je srpskim građevinarima potrebna državna Kancelarija za ekonomsku saradnju sa Rusijom koja će im pomoći da ponovo zauzmu snažne pozicije na velikom ruskom tržištu.

Popović je, kako se navodi u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, prilikom posete porodičnoj građevinskoj firmi "GMG trejd" podsetio da su naši građevinski radnici imali visok renome na ruskom tržištu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
"Sve najveće objekte 80-ih i 90-ih godina su gradili srpski građevinari. Poslednjih godina su te pozicije izgubili zbog turskih kompanija koje je podržavala turska država bankarskim garancijama. Od kada je Rusija uvela sankcije Turskoj, i njihova operativa tamo više ne može da radi, ponovo se ukazala izvanredna prilika za naše radnike. Tu šansu moramo da iskoristimo", poručio je Popović.

Predsednik SNP je održao i radni sastanak sa 30 privrednika iz Nišavskog okruga sa kojima su razmatrani načini za poboljšanje izvoza na rusko tržište i privlačenje ruskih investicija u taj okrug.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Popović: Našim građevinarima je potrebna državna kancelarija za saradnju sa Rusijom

Izvor: Blic, 04.Apr.2016

Predsednik Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović izjavio je danas u Niškoj Banji da je srpskim građevinarima potrebna državna Kancelarija za ekonomsku saradnju sa Rusijom koja će im pomoći da ponovo zauzmu snažne pozicije na velikom ruskom tržištu...Popović je, kako se navodi u pisanoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.