Ponuda Barse za defanzivca odbijena!

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2016, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponuda Barse za defanzivca odbijena!

Ekipa sa "Kamp Noua" zagrizla je za urugvajskog defanzivca, ali je njegov novi tim odbio prvu ponudu katalonskog giganta.

Naime, kako već dugo traže adekvatno rešenje u zadnjoj liniji, ekipa Barselone je sada poslala ponudu na adresu Las Palmasa, za njihovog defaznivca Lemosa, ali je ekipa sa Kanarskih ostrva tu ponudu glatko odbila.

Sudeći po informacijama koje dolaze iz Španije, Barsa je za Lemosa poslala ponudu vrednu 4 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << evra, ali je Las Palmas to odbio, kako je tek pre nekoliko nedelja i zvanično potpisao mladog Urugvajca, koji je ovu polu-sezonu u španskom timu proveo na pozajmici iz kazanjskog Rubina. Kada je stigao u Las Palmas, ekipa iz Primere je imala mogućnost da ga u bilo kom trenutnko potpiše za 2 miliona evra, što su na kraju i učinili.

Sada je, po novom ugovoru sa Las Palmasom, otkupna klauzula za Lemosa čak 30 miliona evra, te je teško da će Barsa ponuditi toliko novca za njegove usluge.

Maurisija Lemosa, ne prati samo Barselona, već za njega interesovanje postoji širom Evrope, nakon sjajne sezone u Primeri. Nema sumnje da bi on želeo da pregovara sa jednim od najvećih klubova današnjice, ali je kako kaže sada posvećen samo Las Palmasu, koji je pokazao da veruje u njega kada drugi nisu bili svesni njegovih mogućnosti.

Karijeru je počeo u redovima Defenzor Sportinga, u rodnom Urugvaju, a u Kazanj je prvi put stigao na pozajmicu početkom ove sezone. Od nove godine, postao je i igrač ruskog kluba, ali je ubrzo promenio sredinu i na pozajmicu prešao u redove Las Palmasa, gde je oduševio, pa je španski tim odlučio i da ga potpiše do 2021. godine.

Lemos je u redovima "Žutih" sa Kanarskih ostrva nastupio u 10 navrata, i za to vreme je zaradio 5 javnih opomena.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barsa želi štopera Las Palmasa, traže 30 mil.

Izvor: B92, 16.Maj.2016

Prvak Španije Barselona želi 20-godišnjeg štopera Las Palmasa Maurisija Lemosa. Međutim, portal Canarias7 tvrdi da je predsednik Las Palmasa Mihel Anhel Ramires odbio ponudu jer traži 30 miliona, koliko iznosi otkupna klauzula.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.