Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2016, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BARSA NAŠLA DEFANZIVCA: Počinje cenjkanje

Prvenstvo samo što se završilo a Bareslona je krenula u potragu za defanzivcem. Kako prenosi „Kanarias 7“, Katalonci su nanišanili igrača Las Palmasa, Maurisija Lemosa, za koga su spremni da izdvoje sumu od četiri miliona evra. Ipak, tim sa Gran Kanarije smatra da je to mala svota za 20-godišnjaka.

Lemos je pre samo par meseci potpisao ugovor sa Las Palmasom do 2021.godine. Urugavajac je prvo bio na pozajmici iz Rubina, uz opciju da ostane u timu trenera Kikea Setijana >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za 2 miliona evra.
EURO 2016: Del Boske izabrao, iznenađenja u Španiji

Ukupan transfer u Barsu, sa sve bonusima mogao bi iznosi 12 miliona, međutim Las Palmas svog igrača ceni oko 30 miliona evra.
Kako tvrdi „Kanarijas 7“ mnogi veliki evropski klubovi bi želeli da u svojim redovima vide Lemosa.
GOSPODSKI MANIRI VELIKOG FILIPA LAMA: Kad kapiten naredi i zapeva… (VIDEO)

Pripremio: Vukašin Grozdanić

The post BARSA NAŠLA DEFANZIVCA: Počinje cenjkanje appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.