Podgorica: Pronađeno telo Darka Vujoševića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2019, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgorica: Pronađeno telo Darka Vujoševića

Telo Podgoričanina Darka Vujoševića, koji je stradao dok je pokušavao da spasi tročlanu porodicu nakon prevrtanja čamca u Skadarskom jezeru, pronađeno je danas.

U tragediji koja se dogodila 3. februara kod manastira Vranjina, kada se usled lošeg vremena prevrnuo čamac u kome se nalazilo devet ljudi, poginuli su supružnici Jana i Ratko Kumburović, njihova ćerka Nina i Vujošević koji je pokušao da ih spasi, prenosi RTCG.

Vujošević se domogao obale nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prevrtanja, ali se vratio u vodu, uprkos nevremenu, pokušavajući da pomogne Kumburovićima, pri čemu se udavio.

Crnogorski MUP odlučio je da ga posthumno odlikuje za iskazanu hrabrost i požrtvovanost plaketom, što je najviše priznanje u oblasti zaštite i spašavanja.

Monah manastira Vranjina Goran Kempanov, koji je upravljao čamcem, uhapšen je, a tereti se za teško delo protiv opšte sigurnosti i izazivanje opasnosti.

Tela žene i devojčice pronađena su ranije, dok se za telom njihovog supruga i oca još uvek traga.

U potrazi učestvuju ronioci Regionalnog ronilačkog centra iz Bijele, pripadnici MUP-a, ali i meštani.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađeno tijelo Darka Vujoševića

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Feb.2019

PODGORICA - Tijelo Podgoričanina Darka Vujoševića, koji se 3. februara utopio u Skadarskom jezeru dok je pokušavao da spasi tročlanu porodicu, pronađeno je danas, javila je Televizija Crne Gore.

Nastavak na Nezavisne Novine...

NAKON 20 DANA OD NESREĆE NA SKADARSKOM JEZERU: Ronioci izvukli telo Darka Vujoševića

Izvor: Večernje novosti, 24.Feb.2019

Ronioci su izvukli iz jezera telo Podgoričanina Darka Vujoševića, koji je pre 20 dana stradao pokušavajući da spasi tročlanu porodicu Kumburović, nakon prevrtanja čamca TELO Podgoričanina Darka Vujoševića, koji je pre 20 dana stradao pokušavajući da spase tročlanu porodicu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.