Pobede Radničkog, Voždovca i Radnika

Izvor: RTS, 13.Sep.2017, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Radničkog, Voždovca i Radnika

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su na svom terenu ekipu Borca sa 1:0 u utakmici devetog kola Super lige Srbije.
Radnički je upisao petu pobedu od početka šampionata i sada je treći na tabeli sa 18 bodova, dok je Borac i dalje poslednji sa samo jednim osvojenim bodom.

Pobedu Radničkom na današnjem meču doneo je Ivan Miladinović golom već u drugom minutu.
Fudbaleri Voždovca >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su u gostima bili bolji od Napretka sa 2:1, a istim rezultatom slavio je i Radnik protiv Čukaričkog na Banovom Brdu.
Voždovac je trenutno drugi na tabeli Super lige Srbije sa 18 bodova, Čukarički je na sedmom mestu sa 13, Radnik je osmi sa bodom manje, dok je Napredak deseti sa 10 bodova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUPERLIGA: Skok Nišlija na 3. mesto, Radnik šokirao Čuku

Izvor: Kurir, 13.Sep.2017

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su danas na svom terenu ekipu Borca sa 1:0 u utakmici devetog kola Super lige Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.