SLS: Bodovi sa Banovog brda odoše za Surdulicu, trijumf Voždovca (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Sep.2017, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS: Bodovi sa Banovog brda odoše za Surdulicu, trijumf Voždovca (FOTO)

Odigrani su prvi mečevi 9. kola Superlige Srbije, a možda najveće iznenađenje predstavlja pobeda Radnika nad Čukaričkim, dok su po tri boda osvojili još Voždovac i Radnički Niš.
Čukarički je rezultatom 2:1 pred svojim navijačima ostao bez bodova protiv Radnika, a strelci su bili mladi Kopitović, koji je autogolom doveo Radnik do prednosti u 12. minutu i štoper gostuju Mićić u završnici prvog dela. Mogao je Čukarički da dođe do poravnanja, ali u 20. minutu Brđani >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nisu iskoristili penal, da bi u 77. minutu Puškarić smanjio na 2:1, što je ostao i konačan rezultat.
FOTO: STARSPORT

FOTO: STARSPORT

FOTO: STARSPORT

FOTO: STARSPORT


U preostala dva meča, Voždovac je sa 2:1 odneo pobedu iz Kruševca, dok su Nišlije trijumfovale protiv Borca iz Čačka golom Miladinovića u 2. minutu. „Zmajevi“ su poveli preko Lukovića u 28, na 1:1 poravnao je Sekidika u 59, a do pobede su stigli gosti u 82. minutu.
Superliga Srbije, 9. kolo
Rezultati
Čukarički – Radnik 1:2 (0:2)
(Puškarić 77 – Kopitović 12 autogol, Mićić 42)
Napredak – Voždovac 1:2 (0:1)
(Sekidik 59 – Luković 28, 82)
Radnički Niš – Borac Čačak 1:0 (1:0)
(Miladinović 2)
19.00 Mladost – Javor 
19.00 Rad – Bačka
19.00 Vojvodina – Mačva
Odloženo Crvena zvezda – Spartak Subotica
Odloženo Zemun – Partizan

Standings provided by Sofascore LiveScore

The post SLS: Bodovi sa Banovog brda odoše za Surdulicu, trijumf Voždovca (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SL - Šok za Lalatovića, Voždovac slavio u Kruševcu, nova pobeda Nišlija

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2017

Odigrane prve tri utakmice devetog kola Superlige...I dok je većina ljubitelja sporta u Srbiji večeras okreuta košarkaškim dešavanjima, kao i utakmicama fudbalske Lige šampiona, igraju se i mečevi devetog kola Superlige...Zanimljivi rezultati u prve tri utakmice...Iako je trener Čukaričkog Nenad...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.