Pires prelazi u Vilu?

Izvor: B92, 16.Nov.2010, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pires prelazi u Vilu?

Bivši fudbaler Arsenala Rober Pires mogao bi da se vrati u Premijer ligu i zaigra za Aston Vilu, preneli su francuski mediji.

Prema pisanju lista Ekip, trener Aston Vile Žerar Ulije je blizu dogovora sa 37-godišnjem fudbalerom o potpisivanju kratkoročnog ugovora.

Pires je igrao za Arsenal od 2000. do 2006. godine i bio je član "nepobedivih" - ekipe "tobdžija" koja nije izgubila nijednu prvenstvenu utakmicu u sezoni 2003-2004.

Biši >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << francuski reprezentativac je slobodan igrač, pošto je u julu otišao iz Viljareala.

Trener Arsenala Arsen Venger smatra da bi Pires mogao da pomogne Aston Vili.

"Pires je, pre povrede, bio najbolji levi vezni igrač sveta. U Arsenalu je leteo. Čak iako nije više tako mlad mislim da, zbog svog načina igre, može da bude koristan Aston Vili", rekao je Venger.

Pires je za šest godina u Arsenalu odigrao 284 utakmica u svim takmičenjima i postigao 84 pogodaka. On je iz londonskog kluba otišao u Viljareal, a na početku karijere igrao je za Mec i Marsej.

Za reprezentaciju Francuske odigrao je 79 utakmica i postigao 14 golova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.