Petrović psovkom objasnio igru Srba, Jović ga dotukao

Izvor: N1 televizija, 02.Avg.2016, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović psovkom objasnio igru Srba, Jović ga dotukao

Košarkaši Srbije su u generalnoj probi pred početak Olimpijskih igara pobedili selekciju Hrvatske (86:77), a selektor poraženog tima Aco Petrović je u Kordobi imao šta da prigovori svojim momcima.

Petrović je bio iznerviran i u jednom tajm-autu je, na ne baš primeren način, objasnio na koji način ekipša Aleksandra đorđevića kontroliše rezultat.

"Mi smo 27 poena dali na bazi naše dobre igre. Oni su 25 dali na bazi ku*ca! Ništa. Samo na naše pizdarije", >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << poručio je Petrović.

Izvor: Youtube

Ni ove reči nisu pomogle njegovim pulenima, a trojka Stefana Jovića sa skoro pola terena, 1.33 minuta pre kraja meča, kod rezultata 79:77 za Srbiju sigurno je mnogo zabolela i Petrovića i igrače i navijače Hrvatske.

Izvor: Youtube

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMOJ TAKO, ACO: Kako su ‘orlovi’ iznervirali selektora Hrvatske i naterali ga na urnebesan tajm-aut (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Avg.2016

Srbija je sinoć bila toliko dominantna u odnosu na Hrvatsku da je u jednom trenutku živce izgubio i selektor “kockastih” Aca Petrović. Popularni Aca Trica je posle serije naših košarkaša zatražio tajm-aut, a toliko iznerviran igrom svog tima počeo je da podaštava igru “orlova”. Pale...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.