Petrić: Dogovor u delo za tri boda

Izvor: B92, 30.Sep.2016, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrić: Dogovor u delo za tri boda

Trener Čukaričkog Gordan Petrić rekao je da je Borac iskusna ekipa, ali da veruje da će njegov tim osvojiti tri boda u predstojećem meču Superlige Srbije. "To je zahtevna utakmica, jer se i Borac i mi nalazimo na mestima na kojima se nalazimo. Borac je iskusna ekipa koja ima neke svoje probleme, a što se nas tiče nadam se da ćemo u nedelju sve što se budemo dogovorili sprovesti u delo i uzeti tri boda", rekao je Petrić na konferenciji za novinare.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Petrić: "Bićemo u gornjem domu na polusezoni"

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2016

Trener fudbalera Čukaričkog Gordan Petrić rekao je danas da je Borac iskusna ekipa, ali da veruje da će njegov tim osvojiti tri boda u predstojećem meču Superlige Srbije...Fudbaleri Čukaričkog u nedelju od 19.00 dočekuju Borac u utakmici 11. kola Superlige Srbije..."To je zahtevna utakmica,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.