Peckali igrača Lejkersa: Lebron će te trejdovati!

Izvor: Mondo, 06.Feb.2019, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Peckali" igrača Lejkersa: "Lebron će te trejdovati!"

Indijana je "razbila" Lejkerse, a pre nego što se moglo naslutiti da ćemo videti 42 razlike - navijači domaćih su skandirali Brendonu Ingramu da će biti deo trejda...

Već danima se priča o odlasku Entonija Dejvisa u Los Anđeles i "paketu" igrača koji bi mogao da stigne u suprotnom smeru u Nju Orleans, a sve to očigledno utiče i da košarkaše Lejkersa koji su ubedljivo poraženi na gostovanju u Indijani.

"Pejsersi" su razbili Lejkerse (136:94), >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << što je najteži poraz Lebrona Džejmsa u karijeri, a i pre nego što je počelo "gaženje" - navijači Indijane su se dobro zabavljali.

Još tokom prve četvrtine, kada je Brendon Ingram stao na liniju za slobodna bacanja, sa tribina su se mogli čuti povici "Lebron će te trejdovati", ali to nije poremetilo mladog košarkaša u tom trenutku pošto je bio precizan 2/2 sa penala.

ENTONI DEJVIS NE SME U LEJKERSE: BARKLI DIGAO GLAS PROTIV DŽEJMSA!

Ipak, daleko od toga da informacije koje kruže nisu stigle do samih košarkaša Lejkersa koji iščekuju ko je sve od njih ponuđen Pelikansima u zamenu za Entonija Dejvisa...

Prethodnih dana se pričalo o tome i da je sam Ingram deo trejda, kao i gotovo svi igrači sem Lebrona Džejmsa, tako da su Lejkersi spremni da ponude još i Bola, Kuzmu, Harta, Zupca, Kaldvel-Poupa i još dva pika prve runde za usluge "Obrve.

BOBAN MARJANOVIĆ IDE U FILADELFIJU!


Navodno, ni to nije bilo dovoljno Pelikansima koji traže još više za svog "superstara", ali je pitanje da li će do isteka "dedlajn" to i uspeti.

Ostalo je još samo nešto više od 24 sata...

Skandiranje navijača Indijane usmereno je na priču da se Lebron Džejms pita za sve u ekipi Lejkersa, iako je od pre samo šest meseci njihov član. "Kralj" je praktično bio "generalni menadžer" i svojih prethodnih timova i pitao se za trejdove i pojačanja.

Brandon Ingram steps to line as “LeBron’s gonna trade you” chants rain upon him pic.twitter.com/aiG4NCy3Ex

— Rob Perez (@WorldWideWob) February 6, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.