Paunović ne da Bornmutu da odmakne, Reding slavio protiv Notingema

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2020, 17:24

Paunović ne da Bornmutu da odmakne, Reding slavio protiv Notingema

Tim srpskog stručnjaka posle 16 kola deli prvo mesto.

Fudbaleri Redinga održali su priključak sa liderom Čempionšipa Barnlijem pošto su u 16. kolu došli do rutinske pobede protiv Notingema na domaćem terenu sa 2:0.

Reding je stigao do četvrtog uzastopnog meča bez poraza golovima Portugalca Lukasa Žoaa u 16. minutu sa penala i Majkla Morisona u 53. minutu.

Portugalac je sa penala probio gostujući tim, dok se Morison sjajno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << snašao i glavom posle kornera potvrdio pobedu.

Veliki posao izabranicima Veljka Paunovića omogućio je vezista gostiju Rajan Jates, koji je već u 15. minutu isključen iz igre posle direktnog crvenog kartona.

Reding je nakon ove pobede došao do 30. boda, koliko ima i lider Bornmut.

U narednom kolo za četiri dana dočekaće 18-plasirani Birmingem.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELJKO DRŽI KORAK SA LIDEROM: Reding slavio protiv Notingema

Izvor: Kurir, 05.Dec.2020

Fudbaleri Redinga su u 16. kolu engleskog Čempionšipa došli do rutinske pobede protiv Notingema (2:0), a gosti su od 15 minuta igrali sa deset igrača jer je Rajan Jates, dobio direktan crveni karton.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.