Partizan se oglasio povodom Sumine povrede

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2020, 18:20

Partizan se oglasio povodom Sumine povrede

Fudbaler Partizana Sejduba Suma odveden je na pregled oka, nakon što je povredjen tokom današnjeg "večitog" derbija sa Crvenom zvezdom.

Suma je u 16. minutu morao da napusti teren, nakon što ga je fudbaler Crvene zvezde Seku Sanogo zakačio po licu.

"Nakon što je napustio teren, medicinska služba FK Partizan odvešće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sumu na prva ispitivanja, buduće zbog jačine udarca u oko trenutno slabije vidi", navodi se u saopštenju Partizana.

U toku je 162. "večiti" derbi izmedju Partizana i Crvene zvezde na stadionu u Humskoj.

-
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Suma neko vreme van terena zbog kontuzije oka

Izvor: Beta, 18.Okt.2020

Fudbaler Partizana Sejduba Suma odsustvovaće neko vreme sa terena zbog kontuzije oka, koju je zadobio tokom večerašnjeg "večitog" derbija sa Crvenom zvezdom.Suma je u 16. minutu napustio teren stadiona u Humskoj, nakon što ga je igrač Zvezde Seku Sanogo udario u lice."U pitanju je kontuzija oka,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.