Pantić: Na pobedu protiv Nordsjalenda

Izvor: RTS, 13.Avg.2018, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pantić: Na pobedu protiv Nordsjalenda

Fudbaler Partizana Danilo Pantić, strelac jedinog gola u pobedi protiv Zemuna, izjavio je da su bodovi najvažniji i da se ekipa sada okreće revanšu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Nordsjalenda.
"Ritam je paklen, igrama ccesto i svaka utakmica mora da se dobije. Zemun je pružao dobar otpor, imali su i svoje šanse, ali smo na kraju sačuvali mrežu i odneli drugu pobedu, što je za nas veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << važno", rekao je Pantić za klupski sajt.

Prema njegovim rečima, ekipa se sada okreće duelu protiv Nordsjalenda i izrazio nadu da će stadion u Humskoj biti pun.
"Voleli bismo da pored dobre partije ponovo osetimo energiju na terenu kada publika, naš 12. igrač, daje vetar u leđa. Imamo prednost iz prvog meča (2:1), ali želimo još jedan trijumf", poručio je Pantić.
Utakmica sa danskim predstavnikom igra se u četvrtak od 20.30 časova u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pantić: "Na pobedu protiv Danaca, želimo energiju sa tribina!"

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2018

Samo se pobede računaju...Fudbaler Partizana Danilo Pantić rekao je danas da želi samo pobede, uprkos "paklenom" ritmu........."Ritam je paklen, igramo često i svaka utakmica mora da se dobije", rekao je Pantić za sajt kluba...Partizan je u nedelju pobedio Zemun sa 1:0 i tako ostvario drugi trijumf...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.