Pajtić ogorčen zbog skandala u finalu Kupa

Izvor: Glas javnosti, 13.Maj.2011, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić ogorčen zbog skandala u finalu Kupa

NOVI SAD - Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić je, tokom razgovora sa igračima i funkcionerima Fudbalskog kluba Vojvodina, izrazio ogorčenje zbog okolnosti koje su dovele skandala na sinoćnoj finalnoj utakmici Kupa Srbije.

“Ogorčen sam zbog svega onoga što je dovelo do skanadala u meču Vojvodine i Partizana, ali se nadam da će doći vreme kada će se u fudbalu videti samo sport i nadmetanje, a ne sudije”, dodao je Pajtić.

Pokrajinski premijer je fudbalerima >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << novosadskog kluba čestitao na dosadašnjim dobrim igrama i plasmanu u finale Kupa Srbije, navodi se u saopštenju Pokrajisnkog sekretarijata za informacije.

Pajtić i gosti su zajednički evocirali uspomene na šampionske dane Vojvodine, uspehe u Kupu šampiona Evrope i plejadu reprezentativaca koji su ponikli ili slavu stekli u tom klubu, poput Boškova, Veselinovića, Mihajlovića, Pantelića, Rutonjskog i drugih.

“Ova generacija fudbalera uspela je da vrati staru slavu svom klubu i da od Vojvodine stvori respektovani tim evropskog ranga”, rekao je Pajtić.

Kog bre evropskog ranga, pa gde ste to u evropi, sta ste to uradili u evropi?! Partizan je jedini koji brani ugled srbije u evropi na pravi nacin - rezultatima i igrama.

A vi pricate o nekom postenju i kradji a niko se nije udostojio da spomene prvi gol Vojvodine kojim je izjednacila rezultat..

Ko hoće da razmisli? shvatiće daje sve izrežirano!! daje sudija po svim pravilima suđenja posle 15 minuta odsvirao kraj(toje Voša i htela) onda bi bio pravi rusvaj.kako mi se čini Partizan svima smeta. samo se u Srbiji uspeh neprašta.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.