PROCURILO: Nejmar DOGOVORIO povratak na Kamp nou!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2020, 11:27

PROCURILO: Nejmar DOGOVORIO povratak na Kamp nou!

Brazilac ponovo u katalonskom gigantu?

Brazilac Nejmar dogovorio je povratak u Barselonu – ovog ili narednog leta, piše ugledni španski Mundo deportivo.

Nejmar je čvrsto odlučio da se vrati u Barselonu i ponovo zaigra sa Mesijem i Suarezom, piše španski Mundo deportivo. Brazilac je već počeo da traži dom u prestonici Katalonije, a transfer će se realizovati ili ovog ili narednog leta.

PSŽ ne želi da prvu zvezdu vrati na Kamp Nou, zbog čega je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želeo da Brazilca proda Realu. Ipak, Mundo deportivo prenosi da je Nejmarova odluka čvrsta i samo je pitanje trenutka kada će ponovo obući dres Barse.

PSŽ planira da od Kilijana Mbapea napravi prvu zvezdu tima, što je teško dok je Nejmar u ekipi, a posle izvesnog odlaska Edinsona Kavanija, otvara se još jedno mesto u napadu Svetaca.

A to mesto bi mogao da zauzme Antoan Grizman, koji bi na Park prinčeva mogao da dođe baš kao deo transfera Nejmara u Barselonu.

Ipak, mnogo će zavisiti i od ishoda epidemije koronavirusa, odnosno finansijskih propisa koji će važiti u svetskom fudbalu kada se pandemija okonča.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.