‘PRINC’ RIMA: Nisam važan ja, važna je ekipa

Izvor: HotSport.rs, 01.Okt.2014, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘PRINC’ RIMA: Nisam važan ja, važna je ekipa

Kapiten Rome Frančesko Toti na maestralan način je savladao Džoa Harta i „vučici“ je doneo veliki remi 1:1 protiv Sitija u Mančesteru u drugom kolu Lige šampiona grupe E. Tim pogotkom „princ Rima“ je postao najstariji strelac u istoriji elitnog takmičenja.

- Bili smo bolji rival, imali smo mnogo više prilika od Mančestera. Vratili smo se odmah posle penala, što nije bilo lako. Pokazali smo da vredimo i šta možemo da uradimo. Naš cilj je da budemo najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << što neće biti lako u grupi sa Sitijem i Bajernom, koji su na našem nivou, ako ne i bolji – istakao je Frančesko Toti.
On se osvrnuo i na pogodak koji je postigao.
- Iskreno, nisam razmišljao o tome. Uvek mislim više na tim nego na sebe, zbog toga verovatno trajem tako dugo. Lični rekordi su samo posledica onoga što uradite za ekipu.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


NEJMAR I DRUGOVI U MITROVICI: FS Kosova zove Brazilce u goste!?


NJEGA JEDNOSTAVNO MORATE VOLETI: Ronaldinjo pokazao zašto je unikatan! (VIDEO)


ADVOKAT PRESEKAO: Subotića neću više zvati, Ljajić se ne uklapa u ekipu!







 

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toti: Mogli smo da pobedimo Siti, nisam razmišljao o rekordu

Izvor: Sportal.rs, 01.Okt.2014

Kapiten Rome Frančesko Toti rekao je da je oduševljen igrom svoje ekipe u duelu s Mančester sitijem, iako je meč drugog kola grupe E Lige šampiona završen 1:1...- Gledajući svih 90 minuta, imali smo bolje prilike i mogli smo da pobedimo. Uspeli smo da se vratimo posle njihovog ranog vođstva iz...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.